Claresa FLASH Sparkling Eyeshadow No 02 Midnight Aura (3g) Μεγαλύτερη προβολή

Claresa FLASH Sparkling Eyeshadow No 03 Midnight Aura (3g)

CLFL03

Νέο προϊόν

(Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 7.90€)

Γνωρίστε τη σκιά ματιών FLASH, που μεταφέρει το μακιγιάζ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο έντασης και λάμψης. Το εξαιρετικά αστραφτερό φινίρισμά της δημιουργεί μια λαμπερή επιφάνεια στο βλέφαρό σας που διαρκεί όλη την ημέρα. Η FLASH είναι η πεμπτουσία του φλας και το καλύτερο εργαλείο για να δημιουργήσετε αξέχαστες, αστραφτερές εμφανίσεις!...

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

  Τι κάνει τις σκιές FLASH τόσο μοναδικές; Έχουν μια μοναδική φόρμουλα που δεν περιγράφεται με μία λέξη. Είναι ένας συνδυασμός αστραφτερών σωματιδίων και φινιρίσματος από αλουμινόχαρτο, δίνοντας το αποτέλεσμα ενός υγρού βλεφάρου. Η ελαφρώς απαλή, λεία σύστασή του δημιουργεί ένα αστραφτερό στρώμα χρώματος με εξαιρετική λάμψη στο βλέφαρο - σαν καθαρή χρωστική ουσία!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  Η ένταση της λάμψης εξαρτάται από εσάς! Κάντε το FLASH 100% από τη σκιά εφαρμόζοντάς το με το δάχτυλό σας. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα διακριτικά φωτισμένο μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο πινέλο, το οποίο θα σας δώσει ένα πιο λεπτό αποτέλεσμα αστραφτερών σωματιδίων στο βλέφαρο. Ανεξάρτητα από το αν δημιουργείτε ένα καθημερινό ή τολμηρό βραδινό look, το FLASH θα προσθέσει μια μοναδική γοητεία στην περιοχή των ματιών.